|
Ostatnio dotarem na zdjcie koszulek filmowych, jakie s modne tej jesieni, i potrzebuj przyzna, e problem mnie zaciekawi. Z pewnej czci to doskonae wzory, ktre z lat przewijaj si w popkulturze, jak nadruki z Gwiezdnych Wojen” czy herb Hogwartu dla fanw Harry’ego Pottera. Z kolejnej nie brakuje i bardziej humorystycznych propozycji, takich jak Bathman” czy zabawny napis Brudny Harry to mj stary”. Najbardziej wpady mi w oko koszulki z wyjtkami i memami, na przykad one does not simply” z Wadcy Piercieni”. Wic taki model, ktry od razu zwraca pomoc i wywouje umiech. Z serii grafiki inspirowane Tarantino czy American Psycho” maj duo niebezpieczny, wyrazisty charakter idealne dla czowieka, kto lubi podkrela styl mocnymi akcentami. [url=https://umodo.pl/blog/post/top-najmodniejszych-koszulek-filmowych-na-jesieni.html]Koszulki filmowe z nadrukiem[/url] s swj urok, ale mam poczucie, e strona tematw istnieje szybko troch oklepana. Kluczem paci si sposb, w jaki je trzymamy. Fajnie czekaj w zestawieniu z jeansow kurtk, bluz czy rozpit koszul, bo potem nie s tak nachalne, i potem robi wraenie. Dla mnie tak kontroluj si te bardziej zoone, ktre odzwierciedlaj charakter, natomiast nie dominuj caej stylizacji. Ciekaw jestem, jak Wy to uwaacie macie takie koszulki na co dzie czy uywacie je do jako dodatek dla mionikw konkretnych filmw? |
|